"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 11/02/2008

El desaparegut Antoni Roig, Projecte Home Balears, i la Plataforma Son Real no t茅 Preu reben el reconeixement del PSM-EN

Els nacionalistes atorguen els tradicionals guardons en el sopar de 32 aniversariAl llarg del sopar de 32 aniversari del PSM-EN celebrat aquest divendres s'han lliurat els guardons amb qu猫 tradicionalment el partit reconeix aquelles persones o entitats que han destacat pel seu treball en aquells tres 脿mbits en els quals el PSM-EN ha posat un especial 猫mfasi al llarg d鈥檃quests 32 anys: la just铆cia social, la defensa del territori i el foment de la cultura i la nostra identitat nacional.

El guard贸 a favor de la just铆cia social ha recaigut enguany en Projecte Home, pel seu infatigable treball en la prevenci贸 i el tractament de la drogodepend猫ncia. Tomeu Catal脿, president del Projecte Home Balears, ha rebut el guard贸 de mans de Joana Llu茂sa Mascar贸 i Tomeu Carri贸.

El guard贸 per la protecci贸 del medi ambient ha estat atorgat enguany a la Plataforma Son Real no t茅 Preu, per la seva capacitat de mobilitzaci贸 en defensa del territori que finalment ha aconseguit la denegaci贸 de l鈥檌nter猫s general per a la construcci贸 d鈥檜n camp de golf i d鈥檜n hotel a una zona d鈥檜n gran valor ambiental, etnol貌gic, hist貌ric, arqueol貌gic i paisatg铆stic. Antoni Alorda i Immaculada Salamanca han lliurat el guard贸, que ha estat recollit per Antonia Calv贸, 脌gueda Rossell贸 i Mar Torrens, membres de la Plataforma.

Finalment, en l'脿mbit de la promoci贸 de la nostra cultura, el PSM-EN ha volgut recon猫ixer enguany la figura del malaguanyat Antoni Roig, per la seva incommensurable feina en favor de la llengua i de la cultura catalana i per la seva lluita incansable per la llibertat. Maria Ramis, companya d'Antoni Roig, i els membres d鈥橝l-Mayurqa han rebut el guard贸 de la m脿 de Nanda Ramon i de Joan Francesc Canyelles.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: