"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/02/2008

Pere Sampol: "la presència al Congrés podria ser el nou impuls que necessita el nacionalisme, que necessita el nostre país"

El candidat d'Unitat per les Illes es mostra convençut que la candidatura que encapçala aconseguirà representació parlamentària al Congrés dels DiputatsEl candidat d'Unitat per les Illes al Congrés i dirigent del PSM-EN, Pere Sampol, també ha intervengut en el sopar de 32 aniversari del partit nacionalista. Sampol ha incidit en el fet que "la gran assignatura pendent del nacionalisme a les Illes Balears és aconseguir representació al Congrés dels Diputats", i considera que les properes eleccions del 9 de març són "una gran oportunitat". El candidat s'ha mostrat convençut que Unitat per les Illes obtindrà representació.


Pere Sampol ha defensat la candidatura d'Unitat per les Illes: "si partits diferents ens hem posat d'acord és perquè hem posat l'interès de país per davant de l'interès de partit". El candidat ha afirmat que Unitat per les Illes aspira a representar les aspiracions i les reivindicacions del conjunt de la ciutadania de les Illes Balears: "volem ser la veu de totes les persones que viuen i treballen en aquest país, perquè tothom es veurà beneficiat si aconseguim situar al Congrés una veu independent que tengui com a prioritat absoluta els interessos de la gent d'aquí. Volem ser també la veu dels immigrants, sense exigir-los cap contracte indigne i inhumà", ha afegit, en referència a la proposta del candidat del PP, Mariano Rajoy.


Pere Sampol ha criticat amb ironia l'actitud del PP i del PSOE, quan han intentat defensar els interessos de Balears a les Corts Generals de l'Estat: "jo els diria, no ens defenseu tant. Perquè hi ha defenses que s'han cansat de fer gols en la nostra porteria". I respecte a la "subhasta indigna" en què han entrat PP i PSOE durant la precampanya, Sampol ha dit que "nosaltres no oferim euros a canvi de vots. No som una candidatura economicista".
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: