"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/02/2008

Biel Barceló insta els socis fer passes per millorar el finançament: "ja no ens serveixen les fotos ni les bones paraules, necessitam fets"

El PSM celebra el 32è aniversari amb els objectius d'intensificar el compromís nacionalista i progressista del Govern i aconseguir representació al CongrésEl PSM-EN ha celebrat aquest divendres el 32è aniversari, amb un sopar a Santa Margalida al qual han assistit més de 500 persones. Durant la seva intervenció, el secretari general de la formació nacionalista, Biel Barceló, ha recordat que l'objectiu marcat l'any passat (trencar la majoria absoluta del PP i propiciar un canvi de Govern) s'ha aconseguit. Barceló s'ha marcat els objectius d'intensificar el compromís nacionalista i progressista de l'actual Govern i d'aconseguir per primera vegada que el nacionalisme de les Illes Balears estigui representat al Congrés dels Diputats, a través de la candidatura Unitat per les Illes, encapçalada per Pere Sampol (PSM-EN).

Biel Barceló considera que aconseguir la millora del finançament ha de ser la "missió" dels diputats nacionalistes al Congrés, però també del conjunt de les forces polítiques i institucions del país. En aquest sentit, ha instat els socis de Govern a fer passes decidides per reivindicar un millor finançament: "el compromís del PSM és que el Govern de les Illes Balears sigui capaç de reivindicar davant el Govern de l'Estat un nou sistema de finançament just i digne, que acabi amb l'espoli fiscal que patim i ens permeti reinvertir part de la riquesa que generam en aplicar polítiques socials i de protecció del medi ambient, en impulsar el transport públic, en millorar la nostra economia i fer-la més productiva... A més, tenim el suport de la societat civil. Pensam que el Govern ha de començar a demostrar aquesta actitud reivindicativa. Ja no ens serveixen les fotos, ja no ens serveixen les bones paraules. Ara necessitam fets".

Biel Barceló també ha reivindicat la tasca del PSM-EN en el Govern, que s'ha reflectit especialment en el Decret Llei i el Projecte de Llei de Protecció del Territori: "no s'haguessin duit a terme si no hagués estat per la nostra iniciativa", ha afirmat.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: