"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 06/02/2008

La candidata d'Unitat per les Illes i Maurici Cuesta (ENE) es reuneixen amb l’STEI-i d'Eivissa i Formentera

Aquest dimecres, Cati Torres i Unitat per les Illes han proseguit la seua roda de contactes amb col·lectius pitiüsos per tal de fer-los arribar el projecte d'Unitat al Congrés i recollir propostes per dur-les a Madrid

La candidata d'Unitat per les Illes Cati Torres i el president d’ENE Maurici Cuesta s’han reunit aquest dimecres amb Magdalena Merino (delegada a Eivissa i Formentera), Pere Lomas i Edelmiro Fernandez, representants de l‘STEI-i per escoltar les propostes d'aquesta entitat de cara a les properes eleccions estatals. La Candidata signarà un contracte de compromís amb l’entitat pel qual es compromet als següents punts:

1- Renegociar l’import de les transferències en educació de forma immediata.
2- Rreballar en la línia que les comunitats autònomes tenguin plena capacitat normativa i de desenvolupament de l’educació en els seus respectius territoris.
3- Negociar la millora del plus d’insularitat actual. Hauria d’adaptar-se a les característiques d’Eivissa i Formentera.
4- Adaptar l’estructura administrativa de l’Estat a la realitat plurinsular de les Illes Balears de manera que els serveis estatals no tenguin com a referència el fet que som una única “província”.
5- Defensar polítiques mediambientals que tenguin en compte les dimensions i les característiques d’Eivissa i Formentera, arrelades a les illes i que tenguin en compte el territori.
6- Defensar polítiques socials justes: pujada salari interprofessional, pensions mínimes, etc.
7- Treballar en la renegociació dels acords amb el Vaticà en la línia d’aconseguir un estat laic.
8- Defensar l’aplicació de la clàusula de revisió salarial anual d’acord amb l’IPC de tots els funcionaris dins els pressupostos de l’Estat.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: