"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 04/02/2008

El PSM-EN participa en els actes de celebraci贸 dels 800 anys del naixement de Jaume I a Mallorca i a Montpeller

Joana Llu茂sa Mascar贸 ha intervingut en la lectura p煤blica del Llibre dels Feits, i Maties Garcies ha representat el Consell de Mallorca en els actes celebrats a la ciutat occitanaEls representants del PSM en el Consell de Mallorca han participat aquest cap de setmana en els actes de celebraci贸 dels 800 anys del naixement del rei Jaume I, qui va incorporar Mallorca a la Corona catalanoaragonesa.

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura i Patrimoni, Joana Llu茂sa Mascar贸, ha participat en l'acte commemoratiu celebrat dissabte al sal贸 de plens del Consell. Mascar贸 intervengut a la lectura p煤blica del Llibre dels Feits, juntament amb 20 persones m茅s del m贸n de la cultura, l'educaci贸, la pol铆tica i la comunicaci贸 de les Illes.

Al seu torn, Maties Garcies, director insular de Cultura, ha participat tamb茅 dissabte en els actes celebrats a la ciutat occitana de Montpeller en commemoraci贸 del 800 aniversari del naixement del rei en Jaume. A la jornada tamb茅 han assistit representants del Govern i del Parlament, entre ells el diputat pel PSM-Verds de Menorca Eduard Riudavets. Entre altres actes, s'ha fat una desfilada pel centre hist貌ric de la ciutat en la qual han participat diferents agrupacions i associacions de Montpeller, i tamb茅 una representaci贸 de l鈥檃grupaci贸 mallorquina Aires Sollerics.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: