"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/01/2008

Es presenten a Eivissa i a Maó les candidates d'Unitat per les Illes Cati Torres, Maria Josep Morell i Glòria Domínguez

Les candidates destaquen que l’objectiu de la candidatura és traslladar al Congrés dels Diputats una veu independent de les Illes BalearsLes candidates d'Unitat per les Illes al Congrés dels Diputats d'Eivissa (Cati Torres, número 3) i de Menorca (Maria Josep Morell i Gloria Domínguez, número 4 i 6, respectivament) s'han presentat en públic aquest dimecres 30 de gener, en sengles rodes de premsa celebrades a Eivissa i a Maó, respectivament. Cati Torres estava acompanyada per Josep Antoni Prats (Esquerra) i per Maurici Cuesta (ENE-PSM). Al seu torn, Maria Josep Morell (candidata pel PSM de Menorca) i Glòria Domínguez (candidata per Els Verds de Menorca) estaven acompanyades per Pere Sampol, cap de llista de la candidatura d'Unitat per les Illes al Congrés.


Les candidates d'Unitat per les Illes han destacat que l’objectiu de la candidatura és traslladar al Congrés dels Diputats una veu independent de les Illes Balears, una veu que no estigui supeditada a cap força política exterior, que defensi els interessos de tots els ciutadans i ciutadanes i que treballi per rompre la marginació històrica, endèmica, que pateixen les nostres Illes. "Nosaltres només ens devem a la gent de Mallorca, de Menorca, d'Eivissa i de Formentera", ha afirmat Cati Torres.


Per la seva banda, les candidates de PSM-EN i Els Verds van explicitar els motius de la incorporació a la llista de les respectives formacions. Maria Josep Morell va xerrar de "la voluntat de sumar esforços i de la necessitat que en el Congrés hi siguin presents les diferents nacionalitats per reflectir la realitat social de les Illes i lluitar per paliar els greus dèficits que tenen les Illes". Gloria Domínguez, per la seva banda, va qualificar de "valenta i arriscada" la postura dels Verds i assegurà que "s’han valorat sobretot plantejaments sobre el territori i defensa de la llengua, la cultura i els drets socials".
Enllaços

Crònica a Última Hora-Ibiza y Formentera
Crònica a "Diario de Ibiza"


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: