"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/01/2008

Unitat per les Illes traslladarà les reivindicacions de la societat balear a les Corts espanyoles

Els candidats signaran "contractes amb la ciutadania" per comprometre's amb diferents entitats i amb aquells ciutadans que els plantegin les seves demandesEls candidats d'Unitat per les Illes Pere Sampol i Margalida Miquel han presentat avui les línies generals de la precampanya de la candidatura unitària nacionalista. Han avançat que, des de demà i fins al dia 21 de febrer, es reuniran amb diferents entitats cíviques d'arreu de les Illes Balears davant les quals signaran un contracte amb la ciutadania. Aquest contracte tendrà un caràcter unilateral i no comprometrà les entitats. Amb ell, els candidats d'Unitat per les Illes assumiran el compromís d'informar puntualment a aquestes entitats de les tramitacions parlamentàries que afectin qüestions d'interès per a cadascuna d'elles, de transformar les seves reivindicacions cíviques en iniciatives parlamentàries al Congrés dels Diputats i al Senat i de donar compte regularment dels reslutats d'aquestes iniciatives.

Els candidats i les candidates d'Unitat s'adreçaran a una vintena d'entitats representatives de la societat civil de les Illes Balears (de caràcter cultural, sindical, empresarial, ecologista, etc), però també es reuniran amb aquelles associacions cíviques que ho sol•licitin: "ens posam al servei de totes aquelles entitats que vulguin traslladar-nos les seves demandes", ha dit Pere Sampol. El candidat ha explicat que el compromís d'Unitat per les Illes amb la societat de les Illes Balears també es concretarà en el programa electoral, així com en reunions amb aquells ciutadans que vulguin explicar personalment les seves reivindicacions als candidats. A més, Sampol ha avançat que els actes electorals de la candidatura unitària comptaran amb la participació activa del públic, que serà encoratjat a interpel•lar als candidats.

Per la seva banda, Margalida Miquel ha criticat el PP i el PSOE perquè "no han complert els seus compromissos electorals. Nosaltres els podrem complir, perquè som els únics que ens devem únicament i exclusivament als ciutadans de les Illes Balears".

Aquest divendres els candidats d'Unitat per les Illes es reuniran amb la Cambra de Comerç de Mallorca.

En l'arxiu adjunt trobareu el model de contracte amb la ciutadania dels candidats i les candidates d'Unitat per les Illes.
Documents

"Contracte amb la ciutadania" (103 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: