"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 16/01/2008

Els grups del BLOC-PSM-Verds i Eivissa pel Canvi acorden una estrat猫gia conjunta al Parlament

El BLOC decideix continuar amb normalitat l'acci贸 legislativa, de manera que l'estrat猫gia electoral dels partits que integren la coalici贸 no interfereixi en aquest treballEls grup parlamentari del BLOC per Mallorca-PSM-Verds de Menorca i les dues diputades d鈥橢ivissa pel Canvi han mantingut aquest mat铆 una reuni贸 de treball per tal de preparar el proper per铆ode de sessions del Parlament. Els dos grups constaten i valoren positivament les coincid猫ncies program脿tiques i estrat猫giques en l鈥櫭爉bit de l鈥檃cci贸 parlament脿ria, aix铆 com la col鈥aboraci贸 que han mantingut durant els primers mesos de la legislatura en aspectes puntuals. Aix铆 mateix, han acordat establir f贸rmules estables de coordinaci贸 entre els dos grups, amb l鈥檕bjectiu de desenvolupar una acci贸 estrat猫gica conjunta de cara al futur. El BLOC i Eivissa pel Canvi afrontaran de manera conjunta el treball legislatiu de tramitaci贸 de Projectes i Proposicions de Llei, i mantindran una acci贸 coordinada per presentar iniciatives legislatives.

D鈥檃ltra banda, els diputats del BLOC per Mallorca han manifestat la voluntat de continuar amb total normalitat l鈥檃cci贸 legislativa conjunta en el marc del grup parlamentari, de manera que l鈥檈strat猫gia electoral actual dels partits que integren la coalici贸 no interfereixi en aquest treball.

El grup parlamentari del BLOC per Mallorca-PSM-Verds de Menorca est脿 format per cinc diputats: el portaveu Biel Barcel贸 (PSM), el portaveu adjunt Miquel 脌ngel Llauger, el secretari de la mesa del Parlament, el menorqu铆 Eduard Riudavets (PSMe), la diputada i alhora consellera Fina Santiago i el diputat Antoni Alorda (PSM). Les dues diputades d鈥橢ivissa pel Canvi s贸n Marian Su谩rez i Esperan莽a Mar铆, i estan adscrites al grup mixt.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: