"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 14/01/2008

El BLOC demana que s'investigui "fins al final" el cas de les factures electorals del PP

Biel Barcel贸 considera que s'han d'esclarir les responsabilitats, "fins i tot penals"Biel Barcel贸, portaveu del BLOC i secretari general del PSM, considera "molt greu" que el Partit Popular tramet茅s factures de despeses electorals al Govern (presidit en aquell moment per Jaume Matas) durant la campanya per a les passades eleccions al Parlament, als Consells i locals, tal i com s'ha fet p煤blic aquests dies. Barcel贸 insta a l'actual Govern d'esquerres i nacionalista que "investigui fins al final aquests fets. Cal saber si hi ha m茅s factures de despeses electorals carregades a l'executiu que aquelles que s'han fetes p煤bliques, i cal esclarir quines responsabilitats es deriven d'aquests fets, ja que si s贸n constitutius de delicte electoral fins i tot se'n podrien derivar responsabilitats penals".

El portaveu del BLOC estima que "les explicacions que el PP ha donat fins ara s贸n insuficients. No basta dir que ha estat un error, i que el Govern no s'ha de fer c脿rrec d'aquestes factures. Aix貌 茅s evident. El que ha d'explicar el Partit Popular 茅s qui va encarregar aquestes despeses, qui va trametre les factures al Govern llavors presidit per Jaume Matas i quins c脿rrecs amb responsabilitats org脿niques dins el PP i amb responsabilitats executives dins el Govern en tenien coneixement i, per tant, en s贸n corresponsables. I hauran d'assumir aquestes responsabilitats".

Biel Barcel贸 considera que aquests fets demostrarien que "el Partit Popular, quan governa, confon el partit amb el govern, i els seus propis interessos partidistes amb l'inter猫s general. Aix貌 茅s inacceptable i intolerable". Aix铆 mateix, ha avan莽at que, al marge de les investigacions que es posin en marxa, des del grup parlamentari del BLOC es demanaran explicacions al Parlament sobre aquesta q眉esti贸.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: