"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/12/2007

Pere Sampol és nominat al premi de “Senador Revelació de l’any”

L’Associació de Periodistes Parlamentaris (APP) valora la tasca desenvolupada pel senador autonòmic durant els sis mesos transcorreguts des de la seva designacióEl senador autonòmic de les Illes Balears ha estat nominat per l’Associació de Periodistes Parlamentaris al premi de "Senador Revelació de l’any". Pere Sampol comparteix nominació amb els senadors Dionisio García Carnero (PP), Patricia Hernández Gutiérrez (PSOE) i Javier Maqueda (PNV).

L’Associació de Periodistes Parlamentaris organitza cada any els “ Premis Parlamentaris”, que reconeixen el treball d’aquells diputats i senadors que destaquen per la seva activitat parlamentària. Aquests premis són de gran transcendència i rellevància perquè l’APP representen a la quasi totalitat dels professionals de la informació de les dues cambres.

El senador ha agraït a l'Associació la seva inclusió entre els nominats, i ha explicat que “la meva activitat al Senat consisteix a transformar en iniciatives parlamentàries totes aquelles inquietuds i necessitats que tenen els diferents col•lectius i organitzacions de les Illes Balears. Estic al seu servei per defensar els interessos de les Illes Balears a Madrid”. Els premis es lliuraran el proper 18 de desembre a Madrid.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: