"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 30/11/2007

Biel Barcel贸 proposa renegociar tot el pacte de govern a Sencelles sota la premissa que el PSM no hi pot quedar sense representaci贸

El secretari general dels nacionalistes d贸na suport al regidor Josep Llu铆s ToledoBiel Barcel贸, secretari general del PSM, ha fet costat avui al regidor nacionalista a Sencelles, Josep Llu铆s Toledo, despr茅s de la crisi oberta al si de la coalici贸 PSM-ISIB-PSOE i al si del pacte de govern municipal (entre la coalici贸 esmentada, UM i EU-Verds). Barcel贸 ha explicat que tant el pacte de coalici贸 preelectoral com el pacte de govern municipal postelectoral "estan trencats", tot precisant que "no 茅s una situaci贸 volguda per nosaltres". Al mateix temps, el dirigent nacionalista ha demanat "tranquil鈥itat" i ha assegurat que "la voluntat del PSM 茅s recompondre aquesta situaci贸, tant a la coalici贸 com al govern municipal. Ara b茅, per a aix貌 caldr脿 renegociar tots els pactes". En aquest sentit, Barcel贸 ha empla莽at el PSOE i ISIB a reconduir la crisi, tot assenyalant: "el que no podem acceptar 茅s que el PSM quedi sense representaci贸".

El regidor del PSM a Sencelles, Josep Llu铆s Toledo, ha explicat que el pacte de govern entre PSM-ISIB-PSOE, UM i EU-Verds es va negociar "sense la participaci贸 del PSM, i sense consultar a aquest partit". Tot i aix貌, Toledo ha precisat que va donar suport a l'actual batle "perqu猫 la prioritat, en aquell moment, era evitar que la batlia caigu茅s en mans del PP". El regidor ha explicat que les darreres setmanes les difer猫ncies entre els membres del govern municipal s'han fet evidents, i ha acusat la resta de regidors del pacte de no donar-li informaci贸 sobre alguns aspectes de la gesti贸 del consistori. Finalment, aquestes difer猫ncies han provocat una crisi govern (aquesta setmana el batle de la localitat, Joan Carles Verd (UM), li ha retirat a Toledo les compet猫ncies com a regidor d'Hisenda).

D'altra banda, Biel Barcel贸 i Josep Llu铆s Toledo han descartat pactar amb el PP una moci贸 de censura: "el PSM no pactar脿 amb el PP. Ara b茅, mentre el PSM estigui fora de l'equip de govern, el seu vot no estar脿 lligat a cap pacte i nom茅s respondr脿 al projecte de poble que defensa el PSM". Barcel贸 ha informat que el PP de Sencelles ha reconegut que no hi ha hagut cap contacte entre els populars i Toledo. "De fet, el PP assegura que l'煤nic membre de la coalici贸 PSM-ISIB-PSOE amb qui ha parlat 茅s Tomeu Morro".
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: