"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 29/11/2007

L鈥橢ntesa atorga una distinci贸 a Paquita Bonet i James Cooper pel seu comprom铆s amb Eivissa

ENE atorgar脿 els seus reconeixements anuals aquest divendresSeguint el costum establert l鈥檃ny 2005, la Comissi贸 Executiva de L鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) ha acordat convocar un sopar de germanor de la milit脿ncia i simpatitzants de la formaci贸 per atorgar dos reconeixements de m猫rits pel comprom铆s amb Eivissa i la seua gent. Un, a nivell intern; l鈥檃ltre, a nivell extern del partit, en reconeixement a una persona o entitat d鈥橢ivissa. Ambd贸s en positiu, at猫s que els nacionalistes consideren que ja existeixen prou exemples negatius a Eivissa i que es necessita de destacar els bons exemples.

El reconeixement de m猫rits de 2007 a nivell intern s鈥檃torgar脿 a la militant de Santa Eul脿ria des Riu, Paquita Bonet. La Comissi贸 Executiva de l鈥橢ntesa (ENE) ha pres aquesta decisi贸 per la seua milit脿ncia, dedicaci贸 al partit i callada feina en pro de l鈥檌deari nacionalista d鈥檈squerres i proteccionista. Afiliada al partit el 1995, fou una de les persones fundadores de l鈥檃grupaci贸 del partit a Santa Eul脿ria i, des d鈥檃quell moment ha fet una feina impagable per la formaci贸 i les diverses coalicions en les quals s鈥檋a integrat. 脡s de destacar la seua abnegaci贸 i dedicaci贸 en un poble marcadament conservador. Integrant de l鈥檈xecutiva de la formaci贸 entre 1997 i 2000, s鈥檋a dedicat, a m茅s, a organitzar les excursions que oferia l鈥檃grupaci贸 de Santa Eul脿ria. En l鈥檃ctualitat 茅s militant de base del partit.

El reconeixement de m猫rits a nivell extern s鈥檃torgar脿 a James Cooper. Nascut a la Gran Bretanya i resident a Sant Josep, tengu茅 la seua primera aproximaci贸 a l鈥檌lla sent estudiant universitari, el 1963. M茅s tard, pass脿 una temporada a Eivissa en la qual formul脿 la seua tesi doctoral en Sociologia, An Analysis of Some Aspects of Social Change and Adaptation to Tourism in Ibiza (juny, 1974), estudi sobre els efectes del turisme en la societat eivissenca. Abans de la seua definitiva resid猫ncia a l鈥檌lla, el 1996, l鈥檃nava visitant freq眉entment. Des d鈥檃quella data s鈥檋a convertit en un eivissenc m茅s. En l鈥檃ctualitat la seua fam铆lia regenta una acad猫mia d鈥檃ngl猫s a Sant Antoni, realitza diverses feines i 茅s col路laborador en l'Enciclop猫dia d鈥橢ivissa i Formentera. A judici de la formaci贸 nacionalista, Cooper 茅s un molt bon exemple d鈥檌ntegraci贸 a l鈥檌lla i de comprom铆s amb ella, aspectes que voldrien que servissin de refer猫ncia per a tota la poblaci贸 eivissenca.. L鈥橢ntesa ha valorat el seu ferm comprom铆s amb el territori, cultura i l鈥櫭簊 de la llengua catalana. El seu comprom铆s s鈥檋a renovat amb la seua participaci贸, en el lloc 13, de la llista d鈥橢ivissa pel Canvi (ExC) a l鈥橝juntament de Sant Josep de sa Talaia. Segueix col路laborant amb aquesta formaci贸.

L鈥橢ntesa (ENE) lliurar脿 les dues distincions en el transcurs d鈥檜n sopar que es dur脿 a terme el proper dia 30 de novembre, divendres, a les 21.00 hores, al bar-restaurant Sa Blancadona (davant el col路legi del mateix nom). Les persones interessades han de reservar lloc telefonant a la seu del partit (971304016) o a Susanna Bonet (679690060).
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: