"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/11/2007

Biel Vicens defensa a Madrid el paper dels governs autonòmics en el model de gestió aeroportuària

El conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori participa en la V Trobada del Transport AeriEl conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Biel Vicens (BLOC-PSM) ha presentat una ponència sobre el paper dels governs autonòmics en el model de gestió aeroportuària dins la jornada de la “V Trobada del Transport Aeri”, a l’hotel Meliá Madrid Princesa de la capital de l'Estat.

Aquesta jornada ha estat organitzada per la publicació “Expansión” i hi ha concentrat empreses, representants de governs autonòmics i central, gestors aeroportuaris, treballadors i usuaris del món del transport aeri. Els temes que s’hi han tractat han estat la viabilitat d'un nou model de gestió aeroportuària, organització i gestió econòmica de les companyies aèries, medi ambient i seguretat en el transport aeri, etc.

En la seva intervenció, el conseller ha exposat, davant un auditori punter i de primera línia dins sector aeri, la problemàtica illenca pel que fa als sistemes de comunicació interilles i d’aquestes amb la península, i el paper dels aeroports autonòmics dins una gestió central dirigida per l’Estat.

També ha presentat una proposta de cogestió dels aeroports illencs, passant per una demanda dirigida al Govern de l'Estat pel que fa a la descentralització de la gestió actual i de la necessitat de modernitzar aquest sistema, gairebé únic dins Europa.

Al final de la mesa, compartida amb director general de Ports i Aeroports de la Generalitat de Catalunya, Oriol Balagué, s’ha organitzat una taula rodona en la qual els assistents han pogut participar amb el debat i el plantejament de qüestions als ponents.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: