"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/11/2007

Xisca Vives impulsarà les energies renovables

La Conselleria de Comerç, Indústria i Energia gestionarà 55 milions l'any 2008La consellera de Comerç, Indústria i Energia, Xisca Vives (BLOC-PSM), ha presentat aquest dimecres al Parlament les línies pressupostàries de la seva Conselleria. El pressupost per al 2008 serà de 55 milions d’euros, la qual cosa suposa un increment del 17,4% respecte a l'actual exercici. Vives ha explicat que la Conselleria centrarà els seus esforços inversors "en la millora d’infraestructures amb fons europeus, en l’impuls a projectes d’energies renovables i en la millora d’àrees comercials de totes les illes, amb una gestió dels doblers públics que cercarà la màxima austeritat i eficiència".

La Direcció General d’Energia gestionarà més de 8 milions d’euros (un 10% més que al 2007). La consellera ha explicat que "això es visualitzarà amb actuacions com l’inici del segellat de l’antic abocador de Capdepera, projecte que conclourà amb la instal•lació d’un parc solar fotovoltaic. Recuperar un espai degradat i a la vegada donar-li una nova utilitat pensam que és una bona mostra de com es pot fer una inversió decidida i raonada en energies renovables".

D'altra banda, Xisca Vives ha destacat que una de les grans novetats de la Conselleria ha estat la creació de la Direcció General de Fons Europeus, que gestionarà un pressupost de més de 3 milions d'euros. 
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: