"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/09/2003

El PSM mostra la seva preocupació perquè el Govern hagi confiant a Mariano Servera, opositor al parc de Llevant, la coordinació en matèria de parcs

El PSM ha mostrat la seva preocupació perquè el Govern de les Illes Balears, mitjançant l’Institut Balear de la Naturalesa (IBANAT) hagi contractat Mariano Servera, qui s’oposà contundentment al parc de Llevant, com a coordinador en matèria de parcs. Els nacionalistes sospiten que amb el nomenament de Servera, el PP pretén radicalitzar encara més la seva política antiproteccionista, alhora que premia alguns dels agents que més els ajudaren en la seva estratègia de desestabilització de l’executiu anterior.

Els nacionalistes opinen que l’actitud del PP no és cap novetat, ja que la contractació de Servera s’afegeix a la de Margalida Llobera, representant dels propietaris de Tramuntana i destacada activista antiparc, que va ser contractada per la Fundació Parques Nacional, depenent del ministeri de Medi Ambient, quan Jaume Mates era responsable del mateix. El PSM consideren vergonyós que el PP confiï la política de parcs naturals a persones que han fet campanya justament en contra d’aquests espais naturals.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: