"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 19/11/2007

El BLOC demana a la Generalitat Valenciana que no tanqui les emissions de TV3 al Pa铆s Valenci脿

Biel Barcel贸: "Francesc Camps cometria un greu atemptat contra la pluralitat informativa que posaria en dubte la sinceritat de la voluntat de reciprocitat"Biel Barcel贸, portaveu del grup parlamentari del BLOC per Mallorca i secretari general del PSM, ha demanat avui al Govern de la Generalitat Valenciana que no executi la clausura for莽osa dels repetidors propietat d鈥橝cci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿 (ACPV). Aquesta acci贸 impediria la recepci贸 de TV3 (i de la resta de canals de la Corporaci贸 Catalana de R脿dio i Televisi贸) al Pa铆s Valenci脿. Barcel贸 ha rebut amb "preocupaci贸" la not铆cia que l'entitat cultural valencianista ha rebut la notificaci贸 del Jutjat del Contenci贸s N煤mero 1 d鈥橝lacant per la qual s鈥檃utoritza, a petici贸 de la Generalitat, l鈥檃cc茅s al repetidor de la Serra Carrasqueta, al terme municipal de Xixona, per tal de 鈥減rocedir a l鈥檈xecuci贸 for莽osa de l鈥檕rdre de cessament de les emissions de televisi贸, mitjan莽ant l鈥檃pagada i precinte dels equips corresponents鈥.

El portaveu del BLOC ha alertat el president valenci脿, Francesc Camps (PP), que tancar els repetidors de TV3 al Pa铆s Valenci脿 suposaria "cometre un greu atemptat contra la pluralitat informativa i contra la comunitat ling眉铆stica catalanoparlant, que posaria en dubte la sinceritat de la voluntat pol铆tica de la Generalitat Valenciana en les negociacions amb la Generalitat de Catalunya d'aconseguir la reciprocitat de les emissions de les respectives televisions p煤bliques. Ara m茅s que mai les relacions entre els governs dels Pa茂sos Catalans haurien de basar-se en la cooperaci贸 pol铆tica i no en l'enfrontament. Hem de col鈥aborar per enfortir la nostra llengua comuna, i no utilitzar-la com a element de confrontaci贸".

Biel Barcel贸 tamb茅 ha reiterat el rebuig a la sanci贸 econ貌mica de 300.000 鈧 imposada a ACPV per la Generalitat per haver garantit les emissions de TV3 al llarg dels darrers anys.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: