"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 04/09/2003

El PSM considera que les mesures acordades entre el Sr. Matas i la Sra. Munar per acabar amb la brutor de la mar balear no és més que fer “retxes dins s’aigo”

El PSM considera que les mesures acordades entre el Sr. Matas i la Sra. Munar per acabar amb la brutor de la mar balear no és més que fer “retxes dins s’aigo”. En aquest sentit, els nacionalistes opinen que anunciar un pla de xoc de neteja del litoral on diuen que repartiran bosses als vaixells és una manera folklòrica i improvisada de sortir al pas per a justificar-se i no envestir el problema de manera decidida. El PSM es demana qui posarà les bosses, el Sr. Matas o la Sra. Munar ?.

Els nacionalistes creuen que confiar en la bona voluntat dels que embruten el litoral, des de la mar i des de la costa, sense adoptar cap mesura reglamentĂ ria ni disciplinĂ ria per evitar la contaminaciĂł no donarĂ  els resultats desitjats.

El grup parlamentari PSM, preocupat per l’excés de la brutícia de les platges aquest estiu, esperava una reacció immediata dels responsables amb adopció de mesures d’urgència per resoldre el problema, per això ha formulat una sèrie de preguntes parlamentàries per tal d’informar-se de les actuacions dutes a terme pel Govern per netejar el litoral.

El PSM recorda que la temporada no ha acabat encara, per tant és necessari actuar immediatament amb un pla de neteja que englobi tot el litoral i no esperar l’estiu que ve per emprendre mesures.

Els nacionalistes consideren que és necessari que s’estableixin acords entre les administracions competents per tal de facilitar l’abocament dels residus dels vaixells a llocs adequats i una campanya d’informació i sensibilització sobre les conseqüències negatives de les actituds incíviques dels usuaris de la costa i de la mar.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: