"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/11/2007

Biel Vicens destaca que l'increment del 73% del pressupost de Mobilitat i Territori "reflecteix una nova forma de fer política"

El conseller del BLOC-PSM explica que les negociacions per consensuar la Llei de Mesures Urgents de Protecció del Territori "avancen positivament"El conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Biel Vicens (BLOC-PSM) ha comparegut avui al Parlament per explicar les línies generals pressupostàries de la Conselleria per al 2008. Vicens n'ha destacat l'increment del 73,1% respecte al 2007, que situa el pressupost global en 98,5 milions d'euros. El conseller ha afirmat que aquest increment "reflecteix l'esforç del Govern per desenvolupar una nova forma de fer política ".

Vicens ha assegurat que l'impuls al transport públic es demostra en els 57 milions destinats als Serveis Ferroviaris de Mallorca i en els 22 milions que gestionarà el Consorci de Transports. El conseller ha informat que durant l'exercici 2008 començarà l'execució del desdoblament de la línia de tren d'Inca a Enllaç i es redactaran els projectes de la línia Manacor-Artà i Sa Pobla-Alcúdia, així com el projecte de la línia de tramvia a la Badia de Palma i a l'aeroport.

D'altra banda, en declaracions als mitjans de comunicació, Biel Vicens ha explicat que les negociacions per consensuar el Decret Llei i la Llei de Mesures Urgents de Protecció del Territori "avancen positivament", i ha assegurat que les previsions de la Conselleria són que aquestes mesures es puguin aprovar en Consell de Govern al llarg de les properes dues setmanes (probablement, divendres 23 o divendres 30).
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: