"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/11/2007

El PSM-Verds demana que es modifiqui el projecte de llei que preveu construir habitatges protegits en sòl rústic

El diputat Eduard Riudavets afirma que el projecte "trenca amb la filosofia" del PTI de Menorca, i proposa promocionar el lloguer i la rehabilitacióEl secretari de la mesa del Parlament i diputat del PSM-Verds de Menorca, Eduard Riudavets, ha demanat que es modifiqui l'esborrany del projecte de llei que prepara la Conselleria d'Habitatge, i que preveu la construcció d'habitatges de protecció oficial en sòl rústic. Riudavets considera que aquesta possibilitat "trenca amb la filosofia" del Pla Territorial Insular (PTI) de Menorca, que "pretenia treure pressió urbanística sobre el sòl rústic".

El diputat nacionalista ha demanat que el projecte de llei sobre l'habitatge inclogui altres elements que incideixen en el mercat immobiliari, com ara la promoció del lloguer o la rehabilitació d'habitatges obsolets.

D'altra banda, Riudavets ha acusat el PP d'"oportunisme polític" per oposar-se a aquesta llei, ja que "en els últims anys els populars es van dedicar a posar a debat la possibilitat de construir en sòl rústic, però no per a construir habitatges de protecció oficial, sinó per fer camps de golf, urbanitzacions i fins i tot construccions per a persones concretes, amb nom i llinatges".
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: