"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 10/11/2007

Un centenar de militants, parlamentaris i c脿rrecs executius del BLOC fa balan莽 de l'acci贸 de govern

Biel Barcel贸 manifesta la seva "total i absoluta confian莽a" que els pr貌xims dies s'aprovar脿 la Llei de Mesures Urgents de Protecci贸 del TerritoriM茅s d'un centenar de militants, parlamentaris i c脿rrecs executius dels partits que conformen el BLOC per Mallorca s'han reunit avui a Palma amb l'objectiu de posar en com煤 la gesti贸 de les 脿rees de govern en qu猫 participa la coalici贸 tant al Govern de les Illes Balears com al Consell de Mallorca, i per donar compte de l'activitat parlament脿ria de la formaci贸, tant al Parlament de les Illes Balears com al Senat espanyol. Els integrants del BLOC han fet un balan莽 conjunt del nou pacte de governabilitat, i han debatut les perspectives i prioritats pol铆tiques de la coalici贸 nacionalista i d'esquerres.

El portaveu suplent del BLOC al Parlament, Miquel 脌ngel Llauger, ha explicat en roda de premsa que en actes com aquests es posa de manifest que en els diferents partits que integren la coalici贸 "tothom se sent part铆cep del projecte del BLOC i de l'acci贸 de govern de les 脿rees en qu猫 participa el BLOC".

Al seu torn, el portaveu del BLOC, Biel Barcel贸, ha destacat que gr脿cies a la participaci贸 d'aquesta formaci贸 en l'executiu, "el Govern est脿 iniciant un cam铆 de canvi important". Barcel贸 ha al鈥udit a la import脿ncia en aquest sentit de la Llei de Mesures Urgents de Protecci贸 del Territori que prepara la Conselleria de Mobilitat i Ordenaci贸 del Territori, i ha mostrat la seva "total i absoluta confian莽a" que el Govern l'aprovar脿 pr貌ximament (el conseller Biel Vicens va anunciar ahir que hi ha un ampli acord per treure-la endavant, tot i que els socis de govern han demanat uns dies m茅s per acabar de consensuar-ne alguns aspectes). Barcel贸 ha afegit: "hi ha una gran expectativa de canvi en pol铆tica territorial que, com vaig dir en el debat de pol铆tica general, no es pot decebre".

Al llarg del mat铆 s'han succe茂t les intervencions de Biel Barcel贸, Miquel 脌ngel Llauger, dels consellers insulars Joana Llu茂sa Mascar贸, Miquel Rossell贸 i Joan Llad贸, dels consellers del Govern Biel Vicens, Fina Santiago i Xisca Vives, del senador Pere Sampol, aix铆 com d'altres c脿rrecs institucionals del BLOC.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: