"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/10/2007

El PSM insta l'equip de govern de Muro a denegar la llicència d'activitats per al projecte de camp de golf de Son Bosch

Els nacionalistes demanen coherència als membres de la coalició PSOE-Entesa

El portaveu del PSM a Muro, Pau Mateu, ha instat l'equip de govern a denegar la sol•licitud de llicència d'activitats i de llicència d'obres presentada per la promotora del projecte de camp de golf de Son Bosch. Els nacionalistes consideren que "hi ha motius legals i ambientals suficients per aturar el camp de golf en aquests terrenys, aferrats al Parc Natural de l'Albufera".

Mateu ha demanat "coherència" als membres de la coalició electoral PSOE-Entesa, que actualment participen en el govern municipal: "esper que els regidors del PSOE-Entesa mantenguin la seva postura respecte a aquest tema i utilitzin la seva influència en el consistori per aturar el camp de golf".

Els nacionalistes de Muro recorden que el Govern del Pacte de Progrés va incorporar la zona de Son Bosch al Parc Natural de l'Albufera, i que el Govern Matas va anular l'ampliació del parc en acceptar un recurs de l'Ajuntament que al•legava motius purament formals. D'altra banda, "pràcticament tothom, des del GOB fins a l'anterior conseller de Medi Ambient, el popular Jaume Font, han assenyalat o reconegut que diverses espècies naturals que habiten als terrenys de Son Bosch, com ara la colònia d'albellerols, resultarien molt perjudicades si es construís el camp de golf", ha afegit Mateu.

A més, des del PSM recorden que en reiterades ocasions els nacionalistes han demanat a l’Ajuntament que modifiqui el Pla General per desclassificar Vinromà i aturar el golf de Son Bosch.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: