"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 12/10/2007

Biel Barcel贸 visita la Fira del Llibre de Frankfurt

Barcel贸: "la cultura catalana 茅s present al m贸n en peu d'igualtat amb la resta de cultures"El portaveu parlamentari del BLOC i secretari general del PSM, Biel Barcel贸, ha visitat la Fira del Llibre que se celebra a la ciutat alemanya de Frankfurt, la qual enguany t茅 com a convidada d'honor la cultura catalana i en la qual les Illes Balears hi participen a trav茅s de l'Institut d'Estudis Bale脿rics. Biel Barcel贸 ha coincidit amb altres representants institucionals de la delegaci贸 balear a Frankfurt, com ara Maties Garcies, director insular de Cultura del Consell de Mallorca, o Margalida Tous, directora general de Pol铆tica Ling眉铆stica del Govern.

Barcel贸 ha destacat la import脿ncia d'aquest esdeveniment: "al marge de les possibilitats de negoci per a la ind煤stria editorial en catal脿, la participaci贸 catalana a Frankfurt 茅s molt important perqu猫 ha perm猫s que la nostra cultura sigui present al m贸n en peu d'igualtat amb la resta de cultures".

El portaveu del BLOC ha assistit divendres a la taula rodona 鈥淟es Balears: Territori i Literatura鈥, en la qual han participat tretze coneguts escriptors del nostre pa铆s (entre ells Josep Llu铆s Aguil贸, Miquel Bezares, Maite Salord, 脌lex Volney, Melcion Comes, L贸pez Cresp铆 i Jaume Pomar). Tamb茅 ha assistit a la inauguraci贸 de l鈥檈xposici贸 Mir贸 i Mallorca, comissariada per l鈥檈scriptor i periodista Guillem Frontera.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: