"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/10/2007

El PSM condemna els atemptats de Bilbao i de València

Biel Barceló manifesta la seva repulsa pels recents atemptats de la banda terrorista ETA, a Bilbao, i de grups violents d'extrema dreta contra el Bloc Nacionalista Valencià, a València

El PSM condemna enèrgicament l'atemptat de l'organització terrorista ETA d'aquest dimarts, en el qual ha resultat ferit l'escorta Gabriel Giner. El secretari general, Biel Barceló, ha manifestat la seva "solidaritat amb el poble basc en aquests difícils moments". Barceló considera "inadmissible" l'acció d'ETA, i ha declarat que "el camí de les armes no té sortida i és una xacra per a qualsevol país. El diàleg i el consens han de ser les eines perquè la pau arribi al País Basc".

D'altra banda, Biel Barceló ha condemnat així mateix l'atac amb un artefacte explosiu patit també aquest dimarts per la seu del Bloc Nacionalista Valencià. El PSM se solidaritza amb els nacionalistes valencians, i insta a la Delegació del Govern espanyol a informar amb detall sobre els fets als dirigents del BLOC valencià (cosa que a hores d'ara encara no han fet).

Barceló també insta a les forces de seguretat de l'Estat a "actuar amb diligència per esclarir l'autoria de l'atac i, si es demostra que es tracta de grups violents d'orientació ultradretana i anticatalanista (com apunten els precedents), a actuar amb la màxima fermesa contra aquests grups terroristes". "La violència política no ha de quedar impune enlloc", ha afegit.
Ě
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: