"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 10/10/2007

El BLOC per Calvi脿 s'oposa "al 100%" als grans projectes urbanitzadors del batle Delgado

La coalici贸 nacionalista i d'esquerres demana al socialista Antoni Manchado que no es faci "c貌mplice de la destrucci贸 del territori i de l'especulaci贸" que vol impulsar el PPEl portaveu del BLOC per Calvi脿, Antonio Medina, ha reiterat la ferma oposici贸 de la coalici贸 d'esquerres i nacionalista als projectes de parc tem脿tic i de centre de tecnificaci贸 esportiva que pret茅n impulsar el batle de Calvi脿, Carlos Delgado (PP). "La voluntat del BLOC de mantenir el s貌l r煤stic que queda a Calvi脿 i impedir nous projectes que suposin una agressi贸 al territori 茅s n铆tida i clara, al 100%", assegura Medina.

Al seu torn, Dolors Fortesa-Rei, portaveu del PSM i membre del BLOC per Calvi脿, recorda que el programa electoral d'aquesta formaci贸 proposava respectar les zones r煤stiques existents i no requalificar finques com la de Son Massot o Ses Planes: "els partits pol铆tics que integram el BLOC portam m茅s d'un any manifestant la nostra oposici贸 als macroprojectes del batle Delgado, que s贸n una tapadora per multiplicar el creixement urban铆stic de manera desproporcionada, la qual cosa 茅s inacceptable en un municipi que ja pateix una greu sobreurbanitzaci贸".

Els portaveus del BLOC per Calvi脿 demanen al representant socialista, Antoni Manchado, que no col鈥aborin amb aquests projectes que vol impulsar l'equip de govern municipal, en mans del PP: "Manchado t茅 l'oportunitat de no fer-se c貌mplice de la destrucci贸 del poc territori r煤stic que queda a Calvi脿 i de l'especulaci贸 urban铆stica", ha dit Medina.

La coalici贸 d'esquerres i nacionalista considera que s'hauria de comen莽ar a plantejar la reconversi贸 de zones tur铆stiques saturades. Fortesa-Rei proposa "cercar alternatives en positiu, com ara la creaci贸 a Calvi脿 d'un museu de la ci猫ncia, que suposaria una oferta cultural d'inter猫s tant per als ciutadans de les Illes Balears com per als visitants forans".

Des del BLOC tamb茅 han deixat clara la seva oposici贸 a l'enfonsament d'una fragata per crear un escull artificial davant les costes calvianeres.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: