"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/10/2007

Biel Vicens anuncia que la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori està elaborant la Llei del sòl

El conseller del BLOC assegura que serà un "procés participatiu" i que "es tendran en compte totes les aportacions"El conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Biel Vicens, ha anunciat que l'equip tècnic de la Conselleria està treballant en l'elaboració del projecte de Llei del sòl. El conseller del BLOC ha avançat que la seva intenció és presentar la nova normativa al Parlament en el termini d'un any.

Vicens ha explicat que el procés d'elaboració de la futura Llei del sòl comptarà amb la participació d'especialistes en ordenació del territori dels quatre consells insulars, a més de representants de les conselleries d'Habitatge i Obres Públiques i de Medi Ambient. El conseller ha afirmat que "serà un procés participatiu, i es tendran en compte totes les aportacions", entre elles l'esborrany elaborat per Unió Mallorquina.

L'aprovació de la Llei del sòl com a nova llei reguladora de l'activitat urbanística a les Illes Balears és un dels punts del pacte de governabilitat signat entre les forces de progrés i nacionalistes.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: