"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 28/09/2007

El PSM considera que la suspensi贸 del projecte de camp de golf de Son Real 茅s una "molt bona not铆cia, conseq眉猫ncia del canvi de govern"

El diputat del BLOC-PSM-Verds Antoni Alorda i la vicepresidenta del Consell, Joana Llu茂sa Mascar贸, consideren que la paralitzaci贸 del projecte permetr脿 protegir l'entorn i el patrimoni de la finca, i contribueix a la sostenibilitat territorial i social de MallorcaEl PSM ha mostrat satisfacci贸 per la suspensi贸 del projecte de camp de golf i de complex hoteler a la finca de Son Real, a Santa Margalida, arran de la denegaci贸 de l'inter猫s general d'aquest projecte aprovada avui a la comissi贸 d'Ordenaci贸 del Territori i Urbanisme del Consell de Mallorca. "脡s una molt bona not铆cia, que demostra el canvi de tarann脿 dels nous equips de govern de Mallorca i de les Illes Balears, gr脿cies a la pres猫ncia del BLOC en els nous executius", ha afirmat el diputat al Parlament del grup del BLOC-PSM-Verds i membre de la comissi贸 del Consell, Antoni Alorda.

Per la seva banda, la vicepresidenta del Consell, presidenta del PSM i portaveu del BLOC en la instituci贸 insular, Joana Llu茂sa Mascar贸, ha destacat que la suspensi贸 del projecte de camp de golf de Son Real "茅s important perqu猫 permetr脿 protegir tant l'entorn paisatg铆stic i mediambiental de la finca com els seus elements arqueol貌gics, que tenen un gran valor patrimonial".

Antoni Alorda ha assegurat que "aquesta decisi贸 va en la l铆nia de garantir la sostenibilitat territorial i social de Mallorca, que es veuria greument amena莽ada amb la proliferaci贸 de projectes agressius i insostenibles com aquest". A m茅s, ha recordat que "el PSM i el Bloc per Mallorca s'han mobilitzat des del primer moment en contra d'aquest projecte, i ha estat en tot moment del costat dels qui s'han oposat activament a la seva construcci贸. En aquest sentit, vull felicitar a la plataforma Son Real no t茅 preu, sense la tasca de la qual aquesta vict貌ria no hauria estat possible".
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: