"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 20/09/2007

El BLOC est脿 disposat a estudiar la possibilitat d'ubicar el nou hospital de refer猫ncia a Son Hugo

Biel Barcel贸 qualifica de "positiu" el fet que el Govern torni a considerar la "tercera via" com una alternativa viable a Son EspasesEl portaveu del grup parlamentari del Bloc per Mallorca-PSM-Els Verds, Biel Barcel贸, ha assegurat que la seva formaci贸 est脿 disposada a estudiar l'opci贸 de construir el nou hospital de refer猫ncia de les Illes Balears al solar situat entre l'hip貌drom de Son Pardo i les piscines de Son Hugo, a Palma. En aquest sentit, considera "positiu" que el Govern hagi rectificat la seva pretensi贸 de rebutjar l'estudi en profunditat d'una "tercera via" alternativa als projectes de Son Espases i Son Dureta.

Barcel贸 ha assenyalat que el solar apuntat t茅 una extensi贸 suficient per fer-hi el nou hospital, aix铆 com millors possibilitats pel que fa a l'accessibilitat que el projecte de Son Espases. A m茅s, ha destacat el fet que part dels terrenys s贸n ja de titularitat p煤blica.

D'altra banda, el portaveu del BLOC-PSM-Verds ha recordat que encara no ha acabat el termini que s'ha marcat el Govern per estudiar la ubicaci贸 definitiva de l'hospital de refer猫ncia. A m茅s, ha explicat que tampoc hi ha hagut cap reuni贸 oficial dels partits que conformen el pacte de govern per parlar d'aquesta nova possibilitat.

Aix貌 s铆, Biel Barcel贸 ha afirmat que confia que les informacions que apunten cap al solar de Son Hugo com a possible "tercera via" alternativa a les altres dues ubicacions no siguin "cap globus sonda o cap maniobra de distracci贸". En aquest sentit, ha assegurat que si finalment s'aprov脿s el projecte de Son Espases "aix貌 suposaria un trencament de la confian莽a entre les forces que donen suport al Govern, i a m茅s la credibilitat de l'executiu es veuria greument afectada".
       &source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: