"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 18/09/2007

Biel Barcel贸 mant茅 que la posici贸 del BLOC 茅s construir el nou hospital a Son Dureta

El portaveu parlamentari del BLOC-PSM-Verds recorda que encara no ha acabat el termini que s'ha marcat el Govern per estudiar la ubicaci贸 definitiva de l'hospital de refer猫ncia de les Illes BalearsBiel Barcel贸, portaveu del grup parlamentari del Bloc per Mallorca-PSM-Els Verds, ha insistit que aquesta formaci贸 continua apostant per construir el nou hospital de refer猫ncia a Son Dureta, i per tant desestimar l'opci贸 de continuar les obres a Son Espases. Aix铆 s'ha manifestat en la seva intervenci贸 en el primer plenari del curs parlamentari, en el qual s'ha debatut una proposici贸 del Partit Popular sobre la posici贸 del Govern en relaci贸 al nou hospital. Tot i aix貌, Barcel贸 ha recordat que encara no ha concl貌s el termini de dos mesos que es va marcar el nou Govern per avaluar la situaci贸 i decidir la ubicaci贸 definitiva del centre sanitari.

Biel Barcel贸 s'ha remuntat a l'inici de l'anterior legislatura per acusar els populars d'haver trencat el consens que hi havia l'any 2003 sobre la conveni猫ncia de refer l'hospital a Son Dureta i d'haver posat en marxa una "operaci贸 especulativa sense precedents" en plantejar la construcci贸 del nou centre sanitari a Son Espases.

Respecte a la q眉esti贸 dels terminis, el portaveu del BLOC ha assegurat que "si l'anterior Govern hagu茅s comen莽at el projecte previst, actualment ja estaria acabada la primera fase del nou Son Dureta". En aquest sentit, Barcel贸 considera que "el PP ha perdut quatre anys". A m茅s, ha assegurat que l'executiu presidit per Jaume Matas no va fer cap inversi贸 a Son Dureta, i ha afegit: "el que 茅s m茅s greu 茅s que ho va fer conscientment".

Biel Barcel贸 considera que la construcci贸 del nou hospital a Son Dureta 茅s compatible amb el manteniment de l'activitat assistencial de l'actual centre, ja que es tractaria d'una obra per fases ("i no d'una reforma", ha puntualitzat). En aquest sentit, el portaveu del BLOC considera que si "alguns sindicats" s'han manifestat contraris a aquesta opci贸 茅s per la "desinformaci贸" general que envolta aquesta q眉esti贸.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: