"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 27/07/2007

El Bloc per Calvi脿 demana al Govern que aturi l鈥檃mpliaci贸 del port esportiu de Port Adriano al terme de Calvi脿

Afirmen que s鈥檋i 茅s a temps si s鈥檃tenen els recursos presentats

Port Adriano

El Bloc per Calvi脿 contradiu el Govern i afirma que encara hi ha temps per aturar l鈥檃temptat mediambiental que suposaria executar l鈥檃mpliaci贸 del port esportiu de El Toro (Port Adriano) en el terme de Calvi脿, tot i que ajuntament, Govern de les Illles Balears i Ministeri de Medi Ambient hagin aprovat l鈥檃ctuaci贸. El Bloc demana a PSOE i UM que reconsiderin el seu suport al projecte, a partir de la filosofia que s鈥檋an comprom猫s a impulsar des del nou Govern, contr脿ria a l鈥檃mpliaci贸 dels ports esportius, i apunten que la f贸rmula 茅s estimar els recursos interposats contra l鈥檃mpliaci贸 i, en conseq眉猫ncia, anul鈥ar l鈥檃cord.

El Bloc s鈥檕posa a la construcci贸 de 82 nous amarraments de grans dimensions que suposaran una ocupaci贸 de m茅s 90.000 metres quadrats, afectant una pradera de posid貌nia protegida i amb conseq眉猫ncies sobre la platja de El Toro.

Antoni Medina, portaveu del Bloc per Calvi脿 i d鈥橝lternativa EU-Els Verds, i Dolors Forteza Rei, en nom del PSM, afirmen que 鈥渓鈥檃mpliaci贸 de Port Adriano 茅s una de les iniciatives del batle Delgado per seguir urbanitzant Calvi脿, malmetent encara m茅s el castigat litoral calvianer鈥.

Antoni Alorda, diputat del Bloc-PSM al Parlament de les Illes Balears, considera el projecte d鈥檃mpliaci贸 鈥渄esmesurat鈥 i que provocar脿 鈥渦n impacte ambiental inassumible鈥. El dirigent nacionalista ent茅n que 鈥渆l projecte de Port Adriano permet comprovar les conseq眉猫ncies desenvolupistes de la regulaci贸 sobre ports esportius que va fer el Govern del PP, ara la ciutadania espera del nou Govern un canvi en aquesta filosofia, el Port del El Toro 茅s un bona ocasi贸鈥.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: