"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/07/2007

El PSM acusa a PP i PSOE de discriminar Campanet negant-li la dedicació exclusiva que paga íntegrament el Govern de les Illes Balears

Els nacionalistes lamenten que el PSOE faci pinça amb el PP per perjudicar el govern progressista de CampanetEl PSM considera un error greu que PP i PSOE s'hagin negat a què l'Ajuntament de Campanet disposi d'una persona amb dedicació exclusiva que el Govern de les Illes Balears ofereix a tots els municipis amb menys de 5.000 habitants. En aquest sentit, Antoni Alorda, diputat al Parlament de les Illes Balears, apunta que "PP i PSOE neguen a Campanet allò que consideren positiu per a altres pobles en la mateixa situació i que no costa ni un cèntim a les arques municipals".

Els nacionalistes afirmen que "l'actitud discriminadora de PP i PSOE és injustificable". En aquest sentit, Alorda assegura que "la negativa de socialistes i populars a què el Govern de les Illes Balears es faci càrrec de les despeses d'una dedicació exclusiva a l'Ajuntament de Campanet només s'entén si al darrera hi ha un pacte entre PP i PSOE per mirar de desestabilitzar el govern municipal. No se'n sortiran -afirma Alorda-, el batle, Francesc Morell, i el seu equip treuran endavant el govern municipal però és lamentable que les campaneteres i campaneters surtin perjudicats per una estratègia partidista i destructiva de socialistes i populars".

Alorda considera especialment incomprensible que el PSOE s'aliï amb el PP per desestabilitzar un govern progressista, fins i tot a costa dels interessos dels ciutadans de Campanet. El PSM recorda que mantenen un oferiment de pacte estable per governar conjuntament amb el PSOE, però que, en tot cas, el fet de no haver-se entès per fer un govern conjunt no hauria de suposar l'adopció d'acords contraris als interessos municipals".

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: