"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 28/06/2007

Mascar贸 qualifica de "precipitada, sospitosa i de dubtosa legalitat" la concertaci贸 de centres educatius feta per Francesc Fiol

L'ordre que publica avui el BOIB d贸na dret a concert als centres Aladern, Tamarell i 脌ncora, afins a l'Opus Dei i que apliquen la segregaci贸 a les aulesJoana Llu茂sa Mascar贸, diputada del BLOC, considera que l'ordre dels conseller en funcions d'Educaci贸 i Cultura, Francesc Fiol, sobre el procediments de modificaci贸 i pr貌rroga dels concerts educatius per al curs 2007-08 茅s "precipitada, sospitosa i de dubtosa legalitat". En aquest sentit, Mascar贸 afirma que "茅s incomprensible que un conseller en funcions d'un govern que no repetir脿 mandat prengui una decisi贸 com aquesta. A m茅s, no hi ha cap necessitat ni cap justificaci贸 que l'avali perqu猫 aquestes decisions s'han publicat sempre a principis d'agost i el m茅s l貌gic seria que fos el nou titular de l'脿rea qui prengu茅s aquest tipus de decisions que afectaran al curs vinent".

La diputada del BLOC sospita que "la precipitaci贸 de Francesc Fiol est脿 relacionada amb el concert dels centres educatius Aladern, Tamarell i 脌ncola". A m茅s, Mascar贸 apunta que "el conseller en funcions ha amagat aquestes concertacions a la mesa d'ensenyament concertat i ha concertat de cop les 18 aules d'aquest centres, quan els nous concerts sempre s'havien fet de manera progressiva, comen莽ant pels primer nivell i ampliant-se el seg眉ent curs, la qual cosa ens fa pensar que Fiol vol aprofitar els darrers dies de la seva gesti贸 per deixar les coses atadas i bien atadas".

Finalment Mascar贸 afirma que "les maneres de governar del Partit Popular han deixat molt que desitjar, i molt especialment en q眉estions tan sensibles com ara l'educaci贸. 鈥溍塻 realment lamentable que fins al darrer moment hagin de demostrar la seva manca d鈥檈scr煤pols鈥.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: