"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 17/06/2007

El PSM pren part activa en la formaciĂł de 18 governs municipals a Mallorca

Les candidatures municipals en les quals es presentava el PSM, bé com a PSM, bé com a BLOC o com a coalicions o candidatures amigues, s’han mostrat decisives per a la configuració de 18 governs nacionalistes i progressistes a Mallorca.Les candidatures municipals en les quals es presentava el PSM, bé com a PSM, bé com a BLOC o com a coalicions o candidatures amigues, s’han mostrat decisives per a la configuració de 18 governs nacionalistes i progressistes a Mallorca.

“D’aquesta manera, i com a integrants del BLOC per Mallorca després de les darreres eleccions municipals i autonòmiques som la tercera força política més votada a Mallorca” ha manifestat Antoni Rodríguez, coordinador de l’àrea municipal del PSM.

“Hem assolit 6 batlies, quatre d’elles amb candidats del PSM: Petra amb majoria absoluta; Búger amb un pacte amb UM; i Esporles i Campanet com a llistes més votades, després que el PSOE es negués a arribar a un acord en aquests municipis. Cal afegir-hi les candidatures amigues de Santa Maria i Valldemossa.

Respecte als pobles on no hem pogut assolir acords amb les forces progressistes, Binissalem i Alaró, des del PSM lamentem les manifestacions de càrrecs municipals d’aquestes candidatures intentant carregar la culpa de falta d’acord única i exclusivament a la gent del PSM, sense abans haver fet l’autocrítica interna necessària. Però així i tot des del PSM manifestem la nostra voluntat d’arribar a acords i no tanquem cap porta per continuar negociant en bases a un programa i a la necessària regeneració política, ja que aquests dies s’han mostrat manifestament insuficients per a assolir-ho.

Des del PSM volem manifestar la nostra satisfacciĂł per formar part del govern de Cort desprĂ©s de tants anys d’ésser a l’oposiciĂł municipal però tambĂ© ens monstrem molt contents pels resultat final d’Andratx, Campos, Capdepera, Consell, Lloret, Pollença, sa Pobla, Sant Llorenç, Sencelles, ses Salines i SĂłller, pobles tots ells en el qual formen part del govern.ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: