"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 26/08/2003

Els PSM exigeix al Govern de les Illes Balears un pla de xoc immediat per netejar el litoral de les Illes

El PSM exigeix al Govern de les Illes Balears un pla de xoc immediat per netejar el litoral de les Illes. Els nacionalistes contesten a les declaracions del Conseller de Turisme en les què anunciava un pla de neteja general de les zones turístiques de les Illes. En aquest sentit, el PSM afirma que no s’ha esperar a la temporada turística de 2004 per donar solucions al problema de la brutícia al litoral perquè la temporada turística encara no ha acabat i aquest fet perjudica greument la qualitat dels entorns turístics i contribueix a donar una mala imatge de les Illes Balears.

El PSM considera que el pla de neteja proposat per l’executiu, a part d’iniciar-se immediatament, hauria d’englobar tot el litoral i no només l’arc de la badia de Palma (Calvià, Llucmajor i Palma) perquè, a parer dels nacionalistes, tots els municipis costaners es veuen perjudicats amb la mateixa problemàtica i tots, directa o indirectament se’n viuen del turisme.

Els nacionalistes opinen que el pla de xoc també hauria d’incloure mesures per evitar la brutícia i mesures disciplinàries.

El PSM anuncia que formularà diverses preguntes parlamentàries al titular de Turisme amb l’objectiu de conèixer amb detall totes les mesures que s’han dut a terme per netejar el litoral de les Illes en la temporada turística de 2003.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: