"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 08/06/2007

El TSJB anul路la la llic猫ncia dels 68 apartaments de Ses Covetes (Campos) que havia impugnat GOB i PSM

Ja s贸n 15 les resolucions judicials, sempre en el mateix sentit, que confirmen la il路legalitat dels apartaments i la protecci贸 de la zonaEl cercle judicial en relaci贸 a Ses Covetes s鈥檋a tancat. Primer l鈥橭rdre Ministerial que establia a la zona 100 metres de protecci贸, llavors les NN.SS. de Campos que considerava que els terrenys afectats no eren urbans i ara la Sala que anul路la la llic猫ncia d鈥檕bra que emparava aquests 68 apartaments.

CONFLICTE QUE DURA 13 ANYS


ARGUMENTACI脫 DEL TSJB

La Sala dels assumptes contenciosos-administratriu de Les Balears, en la sent猫ncia 478 de dia 29 de maig de 2007. argumenta el seg眉ent:

- Els terrenys afectats no tenien la condici贸 de s貌l urb脿:

鈥淟a licencia 59/92,... concern铆a a terrenos que no aparec铆an como suleo urbano ni en el Plan General del 1974 ni en el Proyecto de Delimitaci贸n del Suelo Urbano de 1987.,,,,鈥, Privada as铆 de la cobertura normativa que la legitimaba , incurr铆a por tanto en el vicio de nulidad de segundo grado o anulabilidad...鈥

* Estan afectats per la servitud de protecci贸 de la llei de Costes

En un altre moment dels Fonaments de dret se diu:

鈥渓a Orden Ministerial de 23 de abril de 1996. .... ...fij贸 servidumbre de 100 metros en las 13 parcelas de la fina Torre Marina del nucle de Ses Covetes....

* El TSJB cita les nombroses sent猫ncies de l鈥橝udi猫ncia Nacional, del Tribunal Suprem i del Tribunal de Just铆cia de les Balears

La sent猫ncia que avui presentam se fonamenta, a m茅s a m茅s, en sent猫ncies del TSJB, com la 195/87, 119/88 i 45/05, a m茅s de la 659/06, les de l鈥橝udi猫ncia Nacional de 8 de novembre de 2002, de 20 de setembre i 4 d鈥檕ctubre y 29 de novembre de 2002, confirmades per les del Tribunal suprem de 6 de juliol de 2005, 7 de febrer, 15 de mar莽 y 20 d鈥檃bril del 2006.

15 RESOLUCIONS JUDICIALS EN EL MATEIX SENTIT

Ja s贸n quinze les resolucions judicials (entre autos i sent猫ncies) dictades pels tribunals de Just铆cia totes en la mateix sentit de, 茅s a dir

* establint una franja de protecci贸 de 100 metres (llei de costes)

* deixant clar que aquests terrenys ni s贸n ni han estat mai urbans

* que la llic猫ncia 茅s il路legal

A pesar de tot aix貌 l鈥橝juntament de Campos (a m茅s de l鈥檈mpresa Marina Ernts) s鈥檋a dedicat a impugnar totes i cada una de les resolucions judicials, en defensa sempre dels promotors i dels apartaments il路legals.

La gran pregunta que es fa tot Campos, 茅s quan de doblers s鈥檋a gastat l鈥橝juntament en defensa dels promotors. I dels apartaments.

TRES CONSIDERACIONS PER ACABAR

Queda dons clar, que l鈥檈ncara batle de Campos, Andreu Prohens Vicens, els batle anteriors Sebasti脿 Roig i Guillem Mas i l鈥橝rquitecte Municipal Cosme Garcias, ens han enganat de forma reiterada: S鈥檋an passat 15 anys diguent que la llic猫ncia de 13 d鈥檃bril del1992, per a la construcci贸 d鈥檜n conjunt residencial a Torre Marina, del nucli de poblaci贸 de ses Covetes, amb un pressupost de 2.537.206,50 euros, era legal i ara, quinze anys despr茅s, el Tribunal Superior de Just铆cia declara, que la llic猫ncia 茅s il路legal.

A partir d鈥檃qu铆

- 1a. Quan d鈥檈uros ha tudat l鈥橝juntament de Campos, des del any 1992, per defensar uns interessos urban铆stics particulars?.

- 2a. Aquesta sent猫ncia es pot rec贸rrer en cassaci贸 davant el Tribunal Suprem. L鈥檈scrit de preparaci贸 del recurs de cassaci贸 es pot interposat fins el proper dia 21 de juny del 2007. 驴L鈥橝juntament de Campos seguir脿 negant-se a acceptar la realitat?.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: