"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 06/06/2007

Biel Barcel贸 considera una aberraci贸 que el govern en funcions doni llum verda a l'ampliaci贸 de Port Adriano

El BLOC estudia impugnar la decisi贸 del darrer consell de GovernEl BLOC critica que el Govern en funcions de Jaume Matas hagi ratificat la concessi贸, ampliaci贸 i explotaci贸 de Port Adriano, al terme municipal de Calvi脿. En aquest sentit, Biel Barcel贸, cap de llista del BLOC al Parlament, qualifica d'"aberraci贸" la decisi贸 del darrer Consell de Govern i recorda que "l'ampliaci贸 de Port Adriano suposar脿 la construcci贸 de 85 nous amarraments de grans dimensions i una ocupaci贸 de m茅s 90.000 metres quadrats. No es pot permetre que un pegat d'aquestes caracter铆stiques malmeni encara m茅s el castigat litoral calvianer".

El Bloc lamenta que el Partit Popular aprofiti els governs en funcions per continuar amb la seva pol铆tica de destrucci贸 del territori i del medi ambient de les Illes Balears i blindar decisions que podria reconsiderar el nou govern. Aix铆, Barcel贸 apunta que "el govern en funcions de Jaume Matas ha donat llum verda a l'ampliaci贸 de Port Adriano de la mateixa manera que el govern en funcions de Cirer va aprovar la urbanitzaci贸 de ses Fontanelles, per provocar un 鈥渇ait accompli鈥, aix貌 no obstant, si tenim ocasi贸 d鈥檈xercir el Govern estudirem la revisi贸 d鈥檃questes autoritzacions鈥

Barcel贸 recorda que el projecte d'ampliaci贸 de Port Adriano 茅s "absolutament desmesurat" i adverteix que aquesta obra provocar脿 "un impacte ambiental inassumible". En aquest sentit, el dirigent del BLOC explica que 鈥渆l projecte de Port Adriano apunta les conseq眉猫ncies desenvolupistes de la nova regulaci贸 sobre ports esportius que ha fet el Govern de Jaume Matas鈥.

Finalment, Barcel贸 afirma que "el BLOC tampoc no descarta impugnar la concessi贸 de Port Adriano per afectar una pradera de posid貌nia".
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: