"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 25/05/2007

Biel Barceló: “El BLOC és la força que garanteix un canvi de govern que passi pàgina a aquesta legislatura negra"

El candidat del BLOC a la Presidència anima els ciutadans a què participin als comicis: "si diumenge tots anam a votar, tot és possible"El candidat del BLOC a la Presidència del Govern, Biel Barceló, i la número 6 de la candidatura autonòmica, Margalida Seguí, han representat aquest matí el tancament la legislatura negra que han suposat els governs de PP i UM. Des del BLOC han recordat que aquesta legislatura ha vengut marcada per la urbanització descontrolada, la construcció massiva i la corrupció dels càrrecs públics del PP.

Barceló també ha posat de manifest que "és el moment d´obrir un nou cicle polític, de canviar els dirigents que hem patit els darrers quatre anys". En aquest sentit, el candidat del BLOC ha volgut fer una crida a la participació. "Si diumenge tots anam a votar, tot és possible", ha dit Barceló.

Biel Barceló també ha volgut aprofitar el darrer dia de campanya per deixar clar que "el BLOC és la força que garantirà un canvi de govern que passi pàgina a aquesta legislatura negra". En aquest sentit, el candidat a la Presidència del Govern afirma que "el BLOC s´ha mostrat com la força més valenta i més contundent per aturar les polítiques nefastes i depredadores del Partit Popular. Davant els dubtes d’UM i el PSOE, el BLOC és la millor garantia del canvi".

Finalment, BarcelĂł ha recordat alguns del compromĂ­s del BLOC. "Volem una Mallorca arrelada a la seva llengua, cultura i tradicions pròpies; volem protegir el territori; reforçarem el control dels ingressos i el patrimoni dels cĂ rrecs pĂşblics i crearem habitatges dignes i assequibles, pisos de 90 m2 a 142 € mensuals el lloguer o compra per 90.000 €", ha explicat Biel BarcelĂł.ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: