"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 22/05/2007

El BLOC i Independents d'Artà denuncien l’estat d'abandonament de l'ermita de Bellpuig (Artà), propietat del Consell de Mallorca

La candidata del BLOC a la presidència del Consell de Mallorca i la candidata dels Independents a la batlia d'Artà es comprometen a recuperar l'edificil'ermita de Bellpuig, al municipi d'Artà. Així, Joana Lluïsa Mascaró, candidata del BLOC a la presidència del Consell de Mallorca, i Margalida Tous, candidata dels Independents a la batlia d’Artà, visitaren la zona i comprovaren in situ l’estat d'abandonament que pateix l’emblemàtic monestir, propietat del Consell de Mallorca.

Joana Lluïsa Mascaró recorda que "el 1999, essent Conseller de Cultura del Consell Damià Pons, el Consell de Mallorca va obtenir la propietat del monestir de Bellpuig. Immediatament s’iniciaren les tasques de condicionament preliminars dels edificis i del perímetre del Monestir".
Des del BLOC també apunten que l’any 2002 es va resoldre el concurs d’avantprojectes de tractament arquitectònic de l’antic monestir de Bellpuig i que el 2003 es va presentar el projecte guanyador del concurs per a la recuperació i posada en valor del conjunt del Monestir de Bellpuig. El mateix any es va incoar l’expedient de declaració de Be d’Interès Cultural, resolta el 2004.

La candidata del BLOC a la presidència del Consell de Mallorca i la candidata dels Independents a la batlia d'Artà es comprometen a recuperar el projecte i rehabilitar l'edifici.
ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: