"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 21/05/2007

Biel Barcel贸 dina amb un grup d'empresaris representants del sector

Al dinar, Biel Barcel贸 ha explicat al grup d'empresaris les propostes del BLOC en mat猫ria d鈥檈conomia i les seves prioritat de Govern a partir del dilluns que ve.Biel Barcel贸, candidat del BLOC a la presid猫ncia del Govern, ha dinat avui amb un grup d鈥檈mpresaris representatius de diversos sectors empresarials com ara l'agroalimentari, el comer莽 urb脿 o l'industrial. Tamb茅 acompanyaven Barcel贸 altres membres del BLOC com ara Miquel Rossell贸, Joan Llad贸 i l'exvicepresident del Govern, Pere Sampol.

Entre els empresaris eren presents Alexandre Forcades, president Cercle d鈥橢conomia; Pere Coli, president de l'Associaci贸 Joves Empresaris; Antoni Cresp铆, president del Mercat de l鈥橭livar; Jaume Darder, president Associaci贸 Comerciants del Carrer Blanquerna; Bernat Vicens, president Empresaris Solidaris; Pere Calafat de les Bodegues Jaume de Puntir贸; i B脿rbara Mesquida, de les Bodegues Jaume Mesquida, entre d'altres.

Al dinar, Biel Barcel贸 ha explicat al grup d'empresaris les propostes del BLOC en mat猫ria d鈥檈conomia i les seves prioritat de Govern a partir del dilluns que ve.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: