"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 20/05/2007

El BLOC per Palma es fa ressò de les queixes veïnals, aquesta vegada de Son Fortesa

Les obres de soterrament han acabat però les restes de bagatge continuen allàEls candidats del BLOC continuen amb les seves visites a les barriades, recollint les preocupacions i propostes de la gent.

En aquesta ocasió, a Son Fortesa, més enllà de la Via de Cintura, on els veïnats s’han queixat del bagatge acumulat després de les obres de soterrament del tren. En aquest moment s’acumulen a pocs metres del final del passeig de Jacint Verdaguer, en un solar municipal obert.

Aquesta situació provoca una sensació entre els veïns de descontent amb les obres i amb l’administració pública, a més d’una forta inseguretat, ja que al solar hi pot accedir tothom i pot resultar perillós pels infants que juguin per la zona. Tot i que els veïnats fa mesos que es queixen, encara no s’hi ha fet res.

Ens candidats del BLOC per Palma, Eberhard Grosske i Nanda Ramon manifesten que l’efecte visual és deplorable, a més de ser un lloc perillós per als vianants i per als infants, demostra la política d’”amagar la pols davall de l’estora” de Catalina Cirer.

Segons el BLOC per Palma, amb tots aquets problemes que tenim a ciutat, a la Sra Cirer li resultarà molt difícil complir la seva promesa de resoldre les deficiències de ciutat amb 2 hores.

La neteja i el manteniment són dos dels elements clau per aconseguir la ciutat que el BLOC proposa. En el seu programa electoral aquests dos elements tenen una importància especial, ja que aposta per una ciutat equilibrada i humana, i això s’aconsegueix, entre altres coses, duent a terme un bon sistema de neteja i manteniment.

En aquest sentit el BLOC per Palma es compromet a incrementar els recursos i l’eficàcia en matèria de neteja, acabant amb la discriminació existent no només entre barris, sinó entre carrers del mateix barri. S’incrementaran també les rutes de neteja manual i amb reg d’aigua depurada.

D’altra banda, es compromet també a dur un control estricte d’abocaments incontrolats de residus i a una actuació subsidiària ràpida per part de l’Ajuntament en els casos detectats que no siguin netejats pels propietaris.

A més d’aquests compromisos en matèria de neteja, el BLOC per Palma, inclou la zona de les vies del tren com a un dels corredors verds de ciutat. El corredor verd passaria per sobre de les vies soterrades i connectaria els parcs de les estacions, el de Son Costa, Son Fuster i travessaria l’autopista d’Inca incorporant la gran zona verda del polígon de Son Castelló, per sobre del metro.
ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: