"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 18/05/2007

El PSM proposa un conveni de gesti贸 amb la propietat per evitar la degradaci贸 de la Punta de n'Amer

Biel Barcel贸 aposta per la protecci贸 dels espais naturals com a inversi贸 en el futur del turismeEl PSM ha presentat aquest mat铆 en roda de premsa la proposta d'un conveni de gesti贸 per a l'脿rea natural de la Punta de n'Amer per evitar que continu茂 la degradaci贸 d'aquest espai natural i fer possible l'煤s p煤blic sense conflictes amb la propietat. A la roda de premsa eren presents el candidat del PSM a la batlia de Sant Lloren莽, Antoni Sans贸, el candidat a la batlia de Manacor per la coalici贸 PSM+Verds+Esquerra, Sebasti脿 Gay脿, i el secretari general del PSM i candidat del BLOC a la presid猫ncia del Govern, Biel Barcel贸.

Biel Barcel贸 considera que "la protecci贸 dels espais naturals 茅s una inversi贸 en el futur del turisme" i ha recordat que "la Punta de n'Amer 茅s l'espai natural m茅s valu贸s de la costa de Sant Lloren莽 i la seva declaraci贸 com a 脌rea Natural d'Especial Inter猫s sostreu definitivament aquest paratge de qualsevol possibilitat urban铆stica. La Punta, tot i trobar-se entre les concorregudes zones tur铆stiques de la platja de sa Coma i Cala Millor, 茅s un dels pocs enclavaments que es troben sense urbanitzar de la costa del llevant insular".

Per la seva banda, Antoni Sans贸 ha explicat que "la gesti贸 de la Punta ha de tenir la finalitat de millorar la capacitat de recepci贸 dels passejants de l'脌rea, augmentant la seva qualitat natural amb la restauraci贸 de la vegetaci贸, la fauna i el paisatge local". Sobre la proposta de conveni amb la propietat, el candidat del PSM a la batlia de Sant Lloren莽 ha manifestat que "proposam la signatura d'un conveni a dues bandes, entre la propietat i l'Ajuntament de Sant Lloren莽, on s'estableixi els mitjans econ貌mics i humans que ha d'aportar anualment l'administraci贸 p煤blica i la disponibilitat del terreny per part de la propietat per a desenvolupar un pla de gesti贸 que inclogui l'煤s p煤blic regulat per aquest".

Finalment, Sans贸 tamb茅 ha posat de manifest que "la primera prioritat del conveni seria la redacci贸 d'un pla provisional, de tal manera que la Punta de n'Amer ofer铆s un aspecte millor del que t茅 actualment. El Pla de gesti贸 de la Punta de n'Amer serien redactats pels serveis t猫cnics de l'Ajuntament i aprovats per les dues parts signants del conveni".
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: