"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 09/05/2007

L鈥檃grupaci贸 del PAS-PSM d鈥橢sporles i el candidat a batle Miquel Ensenyat presenten la llista electoral

L鈥檃ctual batle d鈥橢sporles i candidat per l鈥檃grupaci贸 PAS-PSM a les eleccions municipals de 2007, va presentar la llista electoral del PAS-PSM, davant m茅s de tres-centes persones que assistiren a l鈥檃cte.L鈥檃ctual batle d鈥橢sporles i candidat per l鈥檃grupaci贸 PAS-PSM a les eleccions municipals de 2007, va presentar la llista electoral del PAS-PSM, davant m茅s de tres-centes persones que assistiren a l鈥檃cte. A la presentaci贸 assist铆 Joana Llu茂sa Mascar贸, Diputada del PSM-EN al parlament de les Illes Balears, Presidenta del PSM-EN i candidata del Bloc per Mallorca al Consell de Mallorca.

Durant l鈥檃cte es presentaren als 21 candidats i candidates de la llista electoral que es presenta per les eleccions municipals d鈥橢sporles, a m茅s de tots aquells esporlerins, que formen part de la llista del Bloc per Mallorca al Parlament i al Consell de Mallorca, concretament, Joan Ferr脿, Jaume Rossell贸 i el propi Miquel Ensenyat.

Miquel Ensenyat, va manifestar la seva il鈥usi贸 per poder afrontar les properes eleccions amb una candidatura forta, implicada i molt treballadora, que combina joventut i experi猫ncia, aix铆 com per contar amb un equip de feina molt nombr贸s que ha estat realitzant una gran feina per elaborar el programa electoral del 2007.
Per altre banda va expressar l鈥檕rgull d鈥檈star acompanyat per la candidatura m茅s completa de les que es presenten a Esporles, en total 21 persones.

Ensenyat va aprofitar l鈥檃cte per presentar els eixos b脿sics del programa electoral i per defensar la feina feta durant quasi dos anys a l鈥檃juntament d鈥橢sporles.

Durant l鈥檃cte intervingueren tamb茅 Joana Llu茂sa Mascar贸 i Josep Ferr脿, n煤mero dos de la llista del PAS-PSM.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: