"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 18/08/2003

El PSM interposa recurs contra l鈥檃provaci贸 de la revisi贸 de les normes subsidi脿ries de Sa Pobla

El PSM, juntament amb el GOB, ha interposat un recurs d’al莽ada contra l’acord de la Comissi贸 Insular d’Ordenaci贸 del Territori, Urbanisme i Patrimoni Hist貌ric del Consell de Mallorca, adoptat a la sessi贸 de dia 15 d’abril del 2003, en el qual s’aprov脿 definitivament la revisi贸 de les normes subsidi脿ries de Sa Pobla.

Els nacionaliestes consideren que la requalificaci贸 de terrenys a S’Obac, Crestatx i Son Toni constitueixen una desviaci贸 de poder. En aquest sentit, el PSM considera que s’ha produ茂t un canvi de qualificaci贸 a una s猫rie de parcel路les en dites urbanitzacions, passant d’unifamiliars a plurifamiliars, amb la 煤nica pretensi贸 de legalitzar obres il路legals, algunes de les quals compten amb sent猫ncies anul路lat貌ries i condemnat貌ries del Tribunal Suprem. 脡s el cas de S’Obac, on aquesta requalificaci贸 es produeix a una parcel路la amb uns edificis les llic猫ncies de la qual foren declarades nul路les de ple dret tant pel Tribunal Superior de Just铆cia de les Illes Balears com pel Tribunal Suprem.

Aix铆 mateix, el PSM denuncia que les modificacions introdu茂des en les Normes Subsidi脿ries de Sa Pobla es rebaixen els par脿metres de zones verdes, que no superen el 3’2 m2 per habitant, incomplint la normativa vigent, en concret l’article 25 i 25.1.c del Reial Decret 2159/1978, de 23 de juny, mitjan莽ant el qual s’aprov脿 el Reglament de Planejament pel qual 茅s necessari que les zones verdes p煤bliques no siguin inferiors a 5 m2 per habitant.

A m茅s, el PSM exposa que amb aquestes modificacions es classifiquen com a s貌l urb脿 diverses unitats d’execuci贸 sense que es doni la consolidaci贸 necess脿ria i sense disposar dels serveis adequats d’acord amb la normativa vigent.

Per tot aix貌, els nacionalistes consideren que l’acord de la Comissi贸 d’Urbanisme no s’ajusta a dret, per la qual cosa demanen la seva anul路laci贸, a m茅s de sol路licitar expressament la suspensi贸 de l’acord impugnat, at猫s el perjudici que causaria a l’inter猫s p煤blic o a tercers la seva executivitat, ja que seria de reparaci贸 impossible o de dif铆cil restituci贸 a l’estat actual.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: