"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 11/08/2003

El PSM contrari a la creaci贸 de nous ports esportius

El PSM surt a cam铆 a les declaracions de la consellera d’ordenaci贸 del territori, Mabel Cabrer, en les quals anunciava la creaci贸 d’una llei de ports esportius i la imminent derogaci贸 de la morat貌ria vigent, proposant que en cap cas les normes cautelars no s’haurien d’aixecar sense l’aprovaci贸 simult脿nia de normes definitives de car脿cter restrictiu, a fi de no permetre la tramitaci贸 de ports esportius de nova creaci贸.

El PSM tem que els ports esportius siguin el seg眉ent round en la cursa cap al desenvolupisme que, al seu parer, han encetat els governs PP-UM, en una l铆nia de marbellitzaci贸 de la pol铆tica territorial balear.

En aquest sentit, el PSM considera imprescindible que el Pla de Ports Esportius, o la llei (si es decideix regular-ho per llei), no permetin la construcci贸 de nous ports i limiti la possibilitat d’ampliar els existents. Per als nacionalistes no cal una llei per promoure ports esportius, seguint la filosofia de la llei de camps de golf, per貌 s铆 cal regular aquest 煤s i alhora cercar solucions a la pr脿ctica del fondeig, regular els pantalans provisionals i defensar els professionals de la pesca.

Per al PSM l’actual ocupaci贸 de la l铆nia costanera obliga a 茅sser extremadament prudents i restrictius i considera que qualsevol eventual ampliaci贸 ha d’anar acompanyada de mesures de reconversi贸, en un sentit proteccionista, de la zona afectada.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: