"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 19/04/2007

El PSM exigeix que es dugui a terme la variant de LlubĂ­ "d'una vegada per totes"

Biel Vicens, candidat del PSM ala batlia de Llubí, apunta que “mentrestant hem de patir la inseguretat i la molèstia constant de la carretera, quan PP i UM s’han gastat milions i milions en trajectes d’autopistes faraòniques.El PSM exigeix que es dugui a terme “d’una vegada per totes” la variant de Llubí. Així ho han manifestat en roda de premsa aquest matí el candidat del PSM a la batlia de Llubí, Gabriel Vicens, i el portaveu del PSM al Consell de Mallorca i diputat autonòmic, Antoni Alorda.

Vicens ha declarat que “si hi ha una cosa urgent a Llubí és solucionar d’una vegada per totes la manca de seguretat i el perill que representa la carretera Inca-Santa Margalida que travessa completament el poble. La gran velocitat dels vehicles i el pas constant de camions de gran tonatge, autocars, etc. per la estreta carretera que travessa el nostre poble és un risc inacceptable que ja s’ha cobrat massa víctimes”. “És intolerable el retard continuat d’aquesta infraestructura: una estructura inicialment projectada el 1998 i en projecte aprovat definitivament el 2003”, ha explicat el candidat nacionalista que també ha manifestat que ”la variant no interessa a l’Ajuntament, governat pel PP” i ha recordat que “el batle, Tomàs Campaner, fa algun temps fins i tot cercava firmes en contra, tampoc al Consell de Mallorca (governat per UM), que en té les competències, o al govern estatal del PSOE que encara no ha cedit els doblers necessaris”.

Biel Vicens apunta que “mentrestant hem de patir la inseguretat i la molèstia constant de la carretera, quan PP i UM s’han gastat milions i milions en trajectes d’autopistes faraòniques. No es pot seguir enganyant a la gent d’aquesta manera”. El candidat del PSM s’ha compromès a exigir de manera immediata la construcció de la variant, de la manera més respectuosa possible amb l’entorn i garantint un procés d’expropiació just, eficaç i àgil.

Des del PSM també expliquen que “volem una variant per eliminar la inseguretat vial al nostre poble i garantir la qualitat ambiental. No deixarem que la variant sigui la excusa per especular amb els terrenys limítrofs, ni per permetre el creixement desenfrenat entre la variant i el nostre poble”.

Finalment, els nacionalistes han exigit al Consell de Mallorca la seva construcció immediata i al batle Campaner la preocupació i seguiment necessaris, i no postures contradictòries que pareixen defensar més els interessos particulars que no els col•lectius.
ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: