"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 18/04/2007

Mascar贸 demana a Tom脿s que dimiteixi com a batle, i a Matas que cerqui un altre candidat a Llucmajor

El PSM demanar脿 tamb茅 una auditoria a l鈥橝juntamentMascar贸 demana a Lluc Tom脿s que, per dignitat democr脿tica, assumeixi la seva responsabilitat, dimiteixi com a batle i retiri la seva candidatura a l鈥橝juntament; i a Jaume Matas i al Partit Popular que cerquin un altre candidat pel b茅 de la instituci贸, ja que l鈥檈scrit del fiscal l鈥檃cusa de c脿rrecs grav铆ssims que ja han fet prou mal tant a la instituci贸 com al poble.

Segons la portaveu del PSM i candidata a la batlia de Llucmajor i a la presid猫ncia del Consell pel BLOC: Ha arribat l鈥檋ora de donar la cara, i un batle acusat de negociacions prohibides, suborn, defraudaci贸 a l鈥檃dministraci贸 p煤blica, 煤s d鈥檌nformaci贸 privilegiada, tr脿fic d鈥檌nflu猫ncies, prevaricaci贸 continuada i aixecament de b茅ns ni pot continuar al capdavant de l鈥橝juntament de Llucmajor, ni ha de voler repetir com a candidat. Ni la instituci贸, ni el poble no s鈥檋o mereixen, ha afirmat.

D鈥檃ltra banda, Mascar贸 considera, que vistes les acusacions i at猫s la gran quantitat d鈥檈studis i treballs t猫cnics que s鈥檋an pagat des de l鈥橝juntament i les moltes contractacions sense publicitat que s鈥檋an duit a terme es fa necessari realitzar una auditoria per aclarir si s鈥檋an duit a terme d鈥檃cord amb la legalitat i amb totes les garanties.

La regidora nacionalista tamb茅 afirma que l鈥檃ltre imputat, Joaqu铆n Rabasco, tamb茅 hauria de dimitir i deixar la pol铆tica, almenys fins que els tribunals s鈥檋agin pronunciat definitivament.

Finalment, Mascar贸 ha explicat que proposar脿 als altres grups municipals de l鈥檕posici贸 presentar una moci贸 conjunta al proper Ple per exigir la dimissi贸 dels dos acusats membres de la 鈥渕ajoria absoluta ampliada PP-ASI鈥, i perqu猫 es prengui l鈥檃cord de realitzar una auditoria. 脡s fonamental en un Ajuntament endeutat com el nostre, aclarir si els contractes i els pagaments s鈥檃justen a la legalitat.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: