"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 17/04/2007

El PSM en contra de l鈥檃cord del Govern d鈥檃mpliar el port esportiu de Port Adriano al terme de Calvi脿

El Consell d鈥橝dministraci贸 de Ports de Balears aprov脿 ahir la concessi贸, ampliaci贸 i explotaci贸 de Port Adriano per un per铆ode de 30 anysEl PSM considera un atemptat mediambiental que el Govern de les Illles Balears i el Ministeri de Medi Ambient hagin perm猫s l鈥檃mpliaci贸 del port esportiu de Port Adriano al terme municipal de Calvi脿. Els nacionalistes han reiterat les seves cr铆tiques despr茅s que el Consell d鈥橝dministraci贸 de Ports de les Balears hagi aprovat atorgar la concessi贸, ampliaci贸 i explotaci贸 de Port Adriano per un per铆ode de 30 anys. El PSM s鈥檕posa a aquesta ampliaci贸 que suposar脿 la construcci贸 de 85 nous amarraments de grans dimensions i una ocupaci贸 de m茅s 90.000 metres quadrats i no descarta impugnar la concessi贸 per afectar una pradera de posid貌nia.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca i candidat del BLOC al Parlament de les Illes Balears, considera el projecte d鈥檃mpliaci贸 鈥渁bsolutament desmesurat鈥 i adverteix que aquest provocar脿 鈥渦n impacte ambiental inassumible鈥. El dirigent nacionalista recorda que 鈥渆l projecte de Port Adriano apunta les conseq眉猫ncies desenvolupistes de la nova regulaci贸 sobre ports esportius que ha fet el Govern de les Illes Balears鈥.

Per la seva banda, Dolors Forteza Rei, secret脿ria de l鈥檃grupaci贸 del PSM de Calvi脿 i n煤mero 2 de la coalici贸 del BLOC, afirma que 鈥淒elgado denunciava el desenvolupisme de N谩jera per貌 que d鈥檈n莽脿 que 茅s batle ha posat en marxa tot un seguit d鈥檌niciatives per seguir urbanitzant Calvi脿. Segons Dolors Forteza-Rei 鈥渓鈥檃mpliaci贸 de Port Adriano 茅s una m茅s d鈥檃questes iniciatives i no permetrem de cap manera que pegats d鈥檃questes caracter铆stiques malmenin encara m茅s el castigat litoral calvianer鈥.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: