"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 13/04/2007

El PSM critica durament la polĂ­tica de fems i residus de LlubĂ­

Biel Vicens, secretari polític del PSM-Entesa Nacionalista de Llubí i candidat a batle, denuncia la molt deficient política de fems i residus de l’Ajuntament de Llubí.Biel Vicens, secretari polític del PSM-Entesa Nacionalista de Llubí i candidat a batle, denuncia la molt deficient política de fems i residus de l’Ajuntament de Llubí. És evident que el batle, Tomàs Campaner, no ha sabut establir les mesures eficients per a una gestió digna i responsable dels residus i això encara és més greu quan és el president de la Mancomunitat del Pla i, per tant, responsable d’aquests temes. Les critiques del PSM es basen en punts concrets:

1. La constant deixadesa existent en els punts de recollida de fems i residus del poble (punt verd desbordat i brut, manca de netedat dels contenidors, residus fora dels contenidors, etc.). Vegeu la fotografia del punt verd.
2. L’elevadíssim cost del rebut del fems per a un servei tan deficient. Recentment s’ha ampliat a les cases de fora vila sense descomptar el fet de no tenir contenidors ni servei de recollida a fora vila.
3. Les recents notícies aparegudes a la premsa que situen Llubí entre els pobles que van a la coa pel que fa al reciclatge de paper, vidre i envasos. Durant aquests 4 anys no s’ha fet gens de promoció ni s’ha facilitat el reciclatge.

Allò que és més escandalós, segons Biel Vicens, és que ara que havia d’acabar la concessió de serveis de l’empresa encarregada de la Mancomunitat del Pla, Campaner i altres batles del PP han forçat l’ampliació de la concessió per 10 anys més, la qual cosa impedeix negociar la moderació de les tarifes i la millora del servei.

Els nacionalistes del PSM consideren que l’ampliació de la concessió sense fortes contrapartides afegida a l’ampliació de la concessió que també ha fet el Consell de Mallorca a Tirme (ampliació incineradora) repercutirà a curt termini en la pujada de tarifes. Biel Vicens considera molt injust que en comptes de premiar l’esforç que fa la gent amb el reciclatge i tractament de residus, allò que s’està fent a la practica és apujar tarifes.
ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: