"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/08/2003

Els nacionalistes denuncien tics antidemocràtics de Mabel Cabrer per qualificar d’irresponsable, cínic i perillós el suport a una plataforma cívica

El PSM-Entesa Nacionalista contesta les declaracions de la Consellera d’Obres Publiques, Mabel Cabrer, en les que afirmava que l’alternativa en carreteres del PSM era no fer res, culpava al govern anterior de no haver executat el conveni de carreteres i, el que més ha molestat al PSM, titllava d’”irresponsable, cínica i perillosa” el seu suport a la plataforma ciutadana contrària a l’autopista Inca-Manacor.

El PSM considera impresentable que es qüestioni el naixement de plataformes cíviques, ans al contrari, els nacionalistes demanen al govern que sigui sensible i receptiu a les propostes que sorgeixen de la societat civil.

Per altra banda, el PSM convida la senyora Cabrer a llegir el seu programa electoral on hi trobarà prou dades sobre la política de transports que propugnen. Els nacionalistes consideren les declaracions molt desafortunades des del punt de vista democràtic perquè desqualifiquen gratuïtament les alternatives polítiques, des de la desinformació, o, pitjor encara, des del fonamentalisme que desprecia tot allò que no coincideix amb els propis postulats.

El PSM considera que el cinisme que els atribueix la consellera Cabrer li correspon precisament a ella per imputar a l’anterior govern la manca d’execució del conveni de carreteres, ja que, segons els nacionalistes, ha estat bàsicament el govern de l’Estat el que ha dificultat la seva execució, negant-se, per exemple, a modificar els projectes inclosos. El fet que ara, d’ençà que el PP governa, no hi hagi cap dificultat a substituir els projectes del conveni, demostra de manera palesa que només eren motius sectaris i partidistes els que motivaven l’obstrucionisme del govern de l’Estat i del PP en perjudici dels ciutadans de les Illes Balears. Segons els nacionalistes resultaria difícil trobar exemples més clars de cinisme, i de cinisme pujat de to.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: