"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/04/2007

Antoni Sansó, candidat del PSM a la batlia de Sant Llorenç

L'històric militant nacionalista, que ha estat regidor de Sant Llorenç durant vint anys, es mostra molt il·lusionat de tornar a la política municipal.



L'agrupació del PSM de Sant Llorenç ha elegit Antoni Sansó com a candidat a la batlia d'aquest municipi. L'històric militant nacionalista, que ha estat regidor de Sant Llorenç durant vint anys, es mostra molt il·lusionat de tornar a la política municipal. "Vull agrair a les seves companyes i companys del PSM de Sant Llorenç la confiança que han dipositat en la seva persona" ha manifestat Sansó, "Presentar-me com a cap de llista del PSM a Sant Llorenç era una assignatura que tenia pendent i assumesc aquest repte amb molta il·lusió i amb moltes ganes de treballar pel benestar de tots els meus conciutadans. És per a mi un orgull poder tornar a l'Ajuntament de Sant Llorenç".

Antoni Sansó també acumula una contrastada experiència després d'haver estat conseller de Recursos Humans al Consell de Mallorca i diputat al Parlament de les Illes Balears, entre d'altres responsabilitats. 




      

 

 




PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: