"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 23/03/2007

El BLOC per Palma celebra dem脿 la seva convenci贸 program脿tica

S鈥檋an rebut m茅s de 100 esmenes als diferents blocs del programaDem脿 dissabte el BLOC per Palma debatr脿 el seu programa electoral amb m茅s d鈥檜n centenar d鈥檈smenes presentades. A m茅s de les esmenes presentades per la milit脿ncia, el BLOC n鈥檋a admeses tamb茅 de totes aquelles entitats que hi han volgut fer les seves aportacions.

De fet, el BLOC per Palma va demanar la intervenci贸 en aquest acte tan senyalat a tota una s猫rie d鈥檈ntitats com l鈥橭bra Cultural Balear, el Consell de la Joventut, la Coordinadora de Discapacitats de les Illes Balears, PIMECO.... entre d鈥檃ltres, i totes elles han fet arribar les seves esmenes al BLOC per tal de fer les seves aportacions al programa electoral d鈥檃questa coalici贸.

La convenci贸 tendr脿 lloc al Centre Social Flassaders i els ponents de les diferents 脿rees o blocs del programa seran els mateixos regidors i candidats del BLOC per Palma. L鈥檃cte de cloenda ser脿 a c脿rrec de Gabriel Barcel贸 i Eberhard Grosske.

Els candidats del BLOC per Palma, Eberhard Grosske i Nanda Ramon, destaquen que aquest 茅s el programa d鈥檜n canvi pol铆tic, d鈥檜n canvi en el plantejament global de la pol铆tica i que aposta per l鈥檈fic脿cia, la participaci贸, l鈥檃propament de l鈥檃dministraci贸 a la ciutadania, per fer de Palma una ciutat habitable on es garanteixi la igualtat d鈥檕portunitats.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: